2023. július 1- től a 3DEXPERIENCE felhő eszközkészlet minden megvásárolt SOLIDWORKS CAD licenc része lesz. Miért érdemes most a licenc megvásárlása mellett dönteni?

Partnereink is egyetértenek azzal, hogy a felhő és az előfizetéses üzleti modell számos olyan előnyt kínál, ami a mai innováció ütemének megnövekedése mellett szükségesek lettek. Elengedhetetlen lett az adatok, a folyamatok, az alkalmazások globális koordinációja és átláthatósága, valamint a rugalmas és naprakész infrastruktúra, biztonság és a frissítések gyorsasága.

Megnézem a változásokat

JÚLIUS ELSEJÉTŐL:


  • A desktop portfólió minden új örök licence, kétéves szoftverkövetés mellett kerül értékesítésre. Ha Ön úgy dönt, hogy két év után nem újítja meg a követését, az asztali licenc örök licencként használhatja, azonban a továbbiakban nem fér hozzá a verziófrissítésekhez és a felhőszolgáltatásokhoz és a terméktámogatáshoz.
  • Csak az új követések és az asztali bérletes licencárai növekednek. Ez az áremelkedés még mindig töredéke a fent említett többletérték költségének, és biztosítja a szükséges beruházásokat az Ön által elvárt minőségi termékekbe és a legmodernebb felhő-infrastruktúrába.

Támogatást nyújtunk, hogy partnereink zökkenőmentesen lépjenek át az új rendszerbe, miközben teljes hozzáférést biztosítunk eszközeikhez és adataikhoz.

Összefoglalva, néhány változás már megtörtént, és hamarosan továbbiak kerülnek bevezetésre. Ezért az üzleti szempontokat szem előtt tartva két ajánlatot készítettünk az ügyfelek számára különleges feltételek mellett:

  • First minute ajánlat: vásároljon SOLIDWORKS Desktop CAD licencet felhöszolgáltatással
  • Last minute ajánlat: vásároljon SOLIDWORKS licencet továbbra is, a meglévő feltételekkel 06.30-ig

A már megtörtént változások:

 

A jelenlegi követéssel rendelkező örökös licenceket a változások nem érintik. A követések továbbra is éves előfizetési díjjal történnek. Más lehet a helyzet azon licencek esetében, amelyek esetében az követés már lejárt.

 

Ezeknek a változtatásoknak a végrehajtása azt jelenti, hogy minden eddiginél jobban elkötelezettek és felelősek vagyunk azért, hogy folyamatos innovációt biztosítsunk az Önök által ismert és szeretett termékekhez. Tudjuk, hogy Önnek a legjobb ár-érték arányú termékfejlesztési megoldásokra van szüksége, és arra, hogy rugalmasan hozhassa meg a vállalkozásának legmegfelelőbb döntéseket, mind az árképzés, mind a technológiai kombináció tekintetében, és az Ön terveihez illeszkedő ütemben.

Ajánlatot kérek